OKS termékek

OKS  – több, mint 40 éve az Ön professzionális partnere a kenéstechnika speciális termékeinek területén.

Az OKS márka egyet jelent a súrlódás, kopás és korrózió csökkentésére szolgáló kiváló teljesítményű  termékekkel. Termékeik  a gyártás- és karbantartás minden területén használhatóak, ahol a klasszikus kenőanyagok teljesítményénél többre van szükség.

A tribológiai know-how biztosítja, hogy a gépek és berendezések hatékonyan működnek minden időben, még a legnehezebb körülmények között is.

Több, mint 150 termékük áll az Ön rendelkezésére.

Az OKS mérnökei és technikusai által kifejlesztett termékeket szigorú minőségi kívánalmak mellett Maisachban a vállalat székhelyén gyártják. Innen történik just-in-time az egész világra kiterjedő forgalmazás, amelyet a modern logisztikai központ támogat.

Az OKS 40 éve bizonyított sikerét termékeink magas minősége és megbízhatósága, valamint az ügyfelek igényeinek innovatív megoldásokkal történő gyors megvalósítása jellemzi.

 

 

Az OKS Spezialschmierstoffe GmbH 2003 óta a nemzetközi Freudenberg Group, Weinheim, Germany része. Az átfogó Know-how és a Freudenberg Chemical Specialities (FCS) részleg innovációs erejét új termékek és piacok fejlesztésére használják, hogy ezzel biztosítsák vállalatuk dinamikus növekedését a jövőben is.

 

Verified by MonsterInsights